Ζεματάς: Η φιλόξενη παραλία της Λήμνου

Μοιράσου το

Οι παραλίες στη Λήμνο είναι αμέτρητες και τα καθαρά νερά τους, θα ικανοποιήσουν κάθε επισκέπτη.

Υπάρχουν παραλίες με αβαθή νερά, ιδανικά για οικογένειες με μικρά παιδιά, αλλά και παραλίες με βαθιά παγωμένα νερά, για όσους θέλουν να απολαύσουν την άγρια ομορφιά του Αιγαίου.

Το τοπίο σε κάθε περίπτωση είναι μοναδικό και τα νερά θα σας αποζημιώσουν, όποια παραλία και να επιλέξετε!

Ο Ζεματάς είναι η κατάλληλη παραλία για κολύμπι με την οικογένεια, αφού τα ρηχά, πρασινογάλαζα νερά της, την καθιστούν ασφαλή για τα μικρά παιδιά.

Η ψιλή και χρυσή άμμος της είναι ιδανική για να παίξουν τα παιδιά, ενώ οι γονείς μπορούν να απολαύσουν ένα δροσερό αναψυκτικό σε ένα από τα δύο beach bar που διαθέτει.

Αν ωστόσο προτιμάτε τις μη οργανωμένες παραλίες, ο Ζεματάς έχει και τμήμα που μπορείτε να απλώσετε την πετσέτα σας και να χαρείτε ελεύθερα τον ήλιο.

 
insta: mysecretlimnos

Η παραλία καλύπτεται από διάσπαρτα αλμυρίκια, προσφέροντας φυσική σκιά στους λουόμενους, που μπορούν να χαλαρώσουν στην ήρεμη ατμόσφαιρα του νησιού.

Ο Ζεματάς είναι μια παραλία που τα συνδυάζει όλα, καθώς έχει εγκαταστάσεις για να κάνετε θαλάσσια σπορ, αλλά και γήπεδο για να παίξετε beach volley!

Η πρόσβαση στη παραλία πραγματοποιείται μέσω καλής κατάστασης χωματόδρομου, που μπορεί να περαστεί και από χαμηλά αυτοκίνητα, απόστασης περίπου 5 χλμ. από τη παραλία.

Tip: Παραμείνετε στο κεντρικό χωματόδρομο και μην ακολουθήσετε το gps, που θα σας οδηγήσει στη παραλία από τη δύσβατη διαδρομή.

Για να φτάσετε στον Ζεματά, θα περάσετε μέσα από το χωριό Παναγιά, όπου μπορείτε να κάνετε μία σύντομη στάση.

Δες περισσότερα

Live Εικόνα Κάστρο και Λιμάνι