Κοκκινόβραχος: Η παραλία των surfer

Μοιράσου το

Στην παραλία Κοκκινόβραχος πηγαίνουν όλοι όσοι θέλουν να μάθουν surfing, καθώς λειτουργεί σχολή για τους επίδοξους surfer!

Τα κύματά της είναι ιδανικά για αυτό, αλλά η παραλία είναι γνωστή και για το beach bar της, που φτιάχνει από τα πιο ωραία cocktail.

Με σεβασμό στο φυσικό τοπίο, το beach bar είναι χτισμένο στο λόφο της παραλίας, χαρίζοντας πανοραμική θέα. Οι λιγοστές ομπρέλες και τα αλμυρίκια δημιουργούν σκιά, ώστε να χαρείτε την παραλία.

Πρόκειται λοιπόν για μία οργανωμένη παραλία, με όλες τις ανέσεις, ενώ υπάρχει και parking, όπου μπορείτε να αφήσετε το αυτοκίνητό σας.

photo: George Zigras

 

 

Η παραλία πήρε το όνομά της από τον κόκκινο βράχο που τη χωρίζει στα δυό, ενώ αποτελεί πέρασμα για τους επισκέπτες του Αρχαιολογικού Χώρου της Πολιόχνης, μιας και βρίσκεται σε κοντινή απόσταση.

Μπορείτε λοιπόν να συνδυάσετε την επίσκεψή σας στη Πολιόχνη, με ένα μπάνιο στον Κοκκινόβραχο πριν ή μετά.

Είναι μία σχετικά απομακρυσμένη παραλία, για αυτό και δε μαζεύει αρκετό κόσμο, κάνοντάς την ιδανική για χαλάρωση.

Επίσης, σε αντίθεση με τις περισσότερες παραλίες της Λήμνου, που διαθέτουν ρηχά νερά, ο Κοκκινόβραχος έχει βαθιά νερά, που την καθιστούν αγαπημένη επιλογή των κολυμβητών.

Ο Κοκκινόβραχος αποπνέει έναν αέρα ανεμελιάς, που είναι απαραίτητο στοιχείο των καλοκαιρινών διακοπών, για αυτό μία επίσκεψη αξίζει!

Δες περισσότερα

Live Εικόνα Κάστρο και Λιμάνι