Λήμνος: Ακτοπλοϊκά εισιτήρια και διαμονή

Μοιράσου το

Αναζητάτε το καλύτερο νησί για τις καλοκαιρινές σας διακοπές;

Τα ακτοπλοϊκά δρομολόγια από και προς τη Λήμνο ανακοινώθηκαν και είναι η ευκαιρία να γνωρίσετε το ξεχωριστό αυτό νησί του βορείου Αιγαίου, που θα σας εκπλήξει με τις κρυμμένες ομορφιές του.

Η Λήμνος είναι ο κορυφαίος προορισμός για φέτος το Καλοκαίρι, για εσάς που θέλετε να κολυμπήσετε σε καθαρά κρυστάλλινα νερά και να ανακαλύψετε μέρη που συνδυάζουν το φυσικό τοπίο με την πλούσια ιστορία.

Η Λήμνος είναι φημισμένη για την ηρεμία της, το καλό φαγητό, τον αρχαιολογικό της πλούτο και το γεγονός ότι διαθέτει ποικιλομορφία, όπως για παράδειγμα σημεία που θυμίζουν τις ασιατικές στέπες ή παραλίες με ηφαιστειακούς σχηματισμούς.

Το νησί είναι επίσης ιδανικό για τους λάτρεις των θαλάσσιων σπορ και της πεζοπορίας, αφού ο επισκέπτης θα βρει τόσο εγκαταστάσεις για οργανωμένο surfing και καταδύσεις, όσο και πεζοπορικά μονοπάτια για ανακάλυψη.

Ακόμα, οι φυσιολάτρεις θα απολαύσετε την επίσκεψη στους υδροβιότοπους με τα προστατευόμενα είδη πουλιών, ενώ όσοι αγαπάτε την ποδηλασία η Λήμνος ενδείκνυται γεωμορφολογικά για αυτή τη δραστηριότητα.

Μην χάσετε την ευκαιρία να επισκεφθείτε το μοναδικό αυτό νησί, κλείνοντας τα εισιτήριά σας από το Limnos Guide, το οποίο μπορεί να σας βοηθήσει και με την εύρεση καταλύματος ή και την ενοικίαση αυτοκινήτου στη Λήμνο.

Καλές διακοπές!

Δες περισσότερα

Live Εικόνα Κάστρο και Λιμάνι