Ρηχά Νερά και Ρωμέικος Γυαλός

Μοιράσου το

Τα Ρηχά Νερά είναι η παραλία που βρίσκεται μέσα στο κέντρο της Χώρας, για αυτό και είναι ιδανική για γρήγορες βουτιές μετά την βόλτα στη Μύρινα, καθώς και για επισκέπτες που δεν διαθέτουν μεταφορικό μέσο.

Η κεντρική της θέση την καθιστά εύκολα προσβάσιμη, διαθέτει όλες τις ανέσεις μιας πλαζ, ένα εύρος επιλογών σε μπαράκια που σερβίρουν καλοκαιρινά κοκτεϊλ, για αυτό και συγκεντρώνει αρκετό κόσμο.

Επίσης θα βρείτε εγκαταστάσεις για θαλάσσια σπορ, ενώ η μηδενική της απόσταση από τη Μύρινα, σας δίνει τη δυνατότητα να συνδυάσετε το μπάνιο, με το φαγητό σας, επιλέγοντας μια από τις όμορφες ταβέρνες της Χώρας.

insta: kathrine_limnos

 

Τα Ρηχά Νερά είναι μια από τις κοσμοπολίτικες παραλίες της Λήμνου, την οποία προτιμούν τόσο οι νέοι που επισκέπτονται το νησί, αλλά και οι ντόπιοι, όσο και οικογένειες με παιδιά.

Η παραλία διαθέτει, όπως είναι αναμενόμενο, ρηχά νερά, αφράτη αμμουδιά και βραβείο Γαλάζιας Σημαίας, όπως άλλωστε πολλές παραλίες στη Λήμνο.

Δίπλα στα Ρηχά Νερά βρίσκεται και η παραλία Ρωμέικος Γυαλός, η οποία διαθέτει και ράμπα εισόδου στη θάλασσα, για άτομα με κινητικές δυσκολίες.

insta: grielisavet

Οι δύο παραλίες χωρίζονται μεταξύ τους από μια βραχώδη προεσοχή στη θάλασσα, ενώ και στις δύο παραλίες ο επισκέπτης έχει το προνόμιο να απολαμβάνει τη μαγευτική θέα στο κάστρο της Μύρινας και στα αρχοντικά σπίτια του Ρωμέικου Γυαλού, όσο κολυμπάει.

Είναι πολύ γραφικό και όμορφο το τοπίο του ηλιοβασιλέματος που πέφτει μέσα στη θάλασσα, με φόντο το κάστρο, για αυτό και θα προτείναμε να επισκεφθείτε την παραλία κατά τις απογευματινές ώρες.

Δες περισσότερα

Live Εικόνα Κάστρο και Λιμάνι