Οδηγός μετακίνησης εντός της Λήμνου

Μοιράσου το

Η μετακίνηση στη Λήμνο ιδανικά πραγματοποιείται με δικό σας όχημα, ώστε να έχετε περισσότερη ευελιξία και άνεση.
Φυσικά, μπορείτε να ενοικιάσετε αυτοκίνητο ή σκούτερ, σε περίπτωση που δεν έρθετε με δικό σας μεταφορικό στο νησί.
Η Λήμνος διαθέτει ωστόσο τοπική συγκοινωνία ΚΤΕΛ, η οποία μπορεί να σας μεταφέρει από και προς τα μεγαλύτερα χωριά του νησιού.
Ακόμη, τα ταξί της Λήμνου μπορούν να σας εξυπηρετήσουν, διευκολύνοντας τις μετακινήσεις σας.

Ενοικίαση οχήματος Λήμνος

Η ενοικίαση αυτοκινήτου ή σκούτερ στη Λήμνο είναι η επιλογή που θα σας λύσει τα χέρια.
Οι περισσότεροι δρόμοι στο νησί είναι ασφαλτοστρωμένοι, με εξαίρεση ορισμένες παραλίες, των οποίων η πρόσβαση πραγματοποιείται μέσω χωματόδρομου.
Έτσι, προτείνεται να έχετε το δικό σας μεταφορικό, προκειμένου να μπορέσετε να επισκεφθείτε όλα τα αξιοθέατα του νησιού, δίχως να χρειάζεται να προσαρμόσετε το πρόγραμμά σας ανάλογα με τα δρομολόγια ΚΤΕΛ Λήμνου.
Μάλιστα, οι περισσότερες εταιρίες ενοικίασης οχημάτων δεν χρεώνουν επιπλέον για παράδοση και παραλαβή από το αεροδρόμιο του νησιού.
Η Happy Rental μπορεί να σας βοηθήσει να βρείτε το όχημα που σας ταιριάζει!

ΚΤΕΛ Λήμνου

Το ΚΤΕΛ Λήμνου πραγματοποιεί δρομολόγια από και προς τη Μύρινα, συνδέοντάς την με μερικά χωριά και παραλίες.
Κατά τους θερινούς μήνες τα δρομολόγια είναι αυξημένα, αλλά δυστυχώς η μετακίνηση με ΚΤΕΛ δεν επιτρέπει την πρόσβαση σε όλα τα αξιοθέατα της Λήμνου.
Ωστόσο, μπορεί να σας εξυπηρετήσει για να επισκεφθείτε παραλίες όπως το Πλατύ, ο Θάνος, ο Μούδρος, ο Άγιος Ιωάννης και χωριά όπως η Πορτιανού, τα Τσιμανδριά, ο Κοντιάς και το Κατάλακκο.
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το αναλυτικό πρόγραμμα ΚΤΕΛ Λήμνου, καλέστε στο: 22540 22464.

Ταξί Λήμνου

Το ταξί Λήμνου θα εξυπηρετήσει τις μετακινήσεις σας μέσα στο νησί αν δεν ενοικιάσετε όχημα ή αν τα δρομολόγια του ΚΤΕΛ δεν σας εξυπηρετούν.
Οι υπηρεσίες του ταξί καλύπτουν διαδρομές από και προς το λιμάνι και το αεροδρόμιο, ενώ κατόπιν συνεννόησης μπορείτε να μεταφερθείτε και σε άλλα σημεία της Λήμνου.
Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε εδώ: ταξί Λήμνος

Μετακίνηση μέσα στη Λήμνο

Η μετακίνηση μέσα στη Λήμνο απαιτεί δικό σας μεταφορικό μέσο, αν θέλετε να έχετε πρόσβαση στις υπέροχες  και στα μοναδικά αξιοθέατα του νησιού.
Ορισμένους προορισμούς με αφετηρία τη Μύρινα μπορεί να καλύψει το ΚΤΕΛ Λήμνου, ενώ τα ταξί Λήμνου, θα σας εξυπηρετήσουν αν κάποια από τις προηγούμενες επιλογές δεν σας καλύψει.

Ευχόμαστε καλή διαμονή στη Λήμνο!

Δες περισσότερα

Live Εικόνα Κάστρο και Λιμάνι